Novice

Obvestilo strankam

Na podlagi Odloka o načinu izpolnjevanja pogoja prebolevnosti, cepljenja in testiranja za zajezitev širjenja okužb z virusom SARS-CoV-2, morajo od 15. septembra 2021 vse stranke, poslovni partnerji in drugi obiskovalci v naših salonih izpolnjevati PCT pogoj. PCT pogoj ne velja za osebe mlajše od 12 let.


Vstop v prostore podjetja Alpod možen le z izpolnjevanjem pogoja PCT.


Ob prihodu v prostore, izkažite PCT dokazila našim prodajnim svetovalcem. 

Vsi naši zaposleni izpolnjujejo zahteve iz odloka. Tudi v prihodnje si bomo prizadevali, da bo izvajanje naših storitev potekalo varno in nemoteno.


Hvala za razumevanje, ekipa Alpod d.o.o.


Prosimo vas, da zaradi vaše varnosti in varnosti drugih obiskovalcev salona ter zaposlenih pred vstopom v prostore upoštevate spodnja navodila:

  • V prostor vstopate le, če ste zdravi in nimate tudi najmanjših bolezenskih znakov okužbe zgornjih dihal. V nasprotnem vas zavoljo varnosti drugih kupcev in zaposlenih prosimo, da v prostor ne vstopite.
  • Vstop je za dovoljen le z obvezno uporabo zaščitne maske.
  • Ob vstopu vas prosimo, da si razkužite roke z razkužilnim sredstvom.
  • Število obiskovalcev je omejeno glede na površino razstavnega salona. Ostale prosimo, da počakate pred vhodom ali pa se oglasite kasneje.
  • Razdaljo med obiskovalci salona in čakajočimi na blagajni naj bo vedno vsaj 2 metra.
  • Če je le mogoče, uporabljajte brezstični način plačevanja.
  • Prosimo vas, da se držite urnika poslovanja.

Hvala za razumevanje.

Cerknica, 14.9.2021

    Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi česar so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.