Prodaja in popularnost vinil talnih oblog v zadnjem času strmo narašča in je po prodaji že prehitel laminat. Vinili so v primerjavi z parketom cenovno ugodnejši, manj je vzdrževanja in s tem je talna bolj uporabna. Upoštevati je potrebno, da je pri bolj obremenjenih prostorih potrebno zaščititi površino z PU Protect, s katerim nanesemo dodaten PU sloj. Tako osvežimo površino in jo dodatno zaščitimo.

 

Vinil na klik

Kot imenujemo vinil, kjer se za lažje spajanje uporablja posebne utore, je po enostavnosti polaganja primerljiv z laminatom. Potrebno je le zagotoviti ustrezno ravno in čisto osnovno podlago, estrih. Z nekaj znanja in izkušenj se lahko montaže vinila lahko loti skorajda vsak. Vsekakor pa svetujemo, da se ob nakupu vinila posvetujete o možnosti polaganja naših strokovno usposobljenih mojstrov, ki bodo preverili še ostale pomembne točke pred pričetkom del. Če pa vam

 

Vinil hrast Nevada – najbolj prodajan vinil

V naši ponudbi lahko zasledite več kot 200 različnih dekorjev vinila, v različnih debelinah, razredih obrabe in dekorjih. Med vsemi pa vsekakor izstopa vinil kolekcije Winflex Pro Click. Govorimo o vinilu hrast Nevada, ki s se lahko pohvali z debelino 4,2mm, razredom obrabe 33/AC5 in 4-stransko fugo, ki daje temu vinilu resnično lep izgled in strukturo prave deske.

Vinil hrast Nevada >

Najbolj prodajan vinil hrast Nevada | Floor Experts

Vinil hrast Nevada WINPRC1011