– 2014 –

– 2015 –

– 2016 –

– 2017 –

– 2019 –

– 2020 –

– 2021 –

 

Zlata bonitetna ocena AAA

Analitična hiša Bisnode, največja partnerska družba bonitetne hiše Dun & Bradstreet, v okviru mednarodnega projekta izvaja finančne analize podjetij in ima večletno tradicijo v podeljevanju certifikatov bonitetne odličnosti v 18-ih evropskih državah, med njimi tudi v Sloveniji. Bonitetna ocena odličnosti predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost gospodarskih subjektov. Temelji na računovodskih izkazih subjektov za zadnje poslovno leto in napoveduje varnost poslovanja v naslednjih 12-ih mesecih. Bonitetno oceno odličnosti imajo najboljša podjetja s ključno diferencialno prednostjo pri poslovanju.

Podjetja, ki najvišji razred AAA dosegajo tri leta zaporedoma spadajo v sam vrh poslovnih subjektov v Sloveniji in prejmejo certifikat Zlate poslovne odličnosti. Po finančnih analizah spada za leto 2018 med ta podjetja tudi podjetje Alpod d.o.o.

 

 

 

 

Zlato odličje QUDAL 2018/2019

Zlato odličje QUDAL – QUality meDAL in status “Št. 1 za najvišjo raven kakovosti” podeljuje organizacija ICERTIAS na podlagi ugotovljene najvišje kakovosti med konurenčnimi izdelki oziroma storitvami. Certifikat QuDal naj bi bil v veliko pomoč potrošniku pri odločevanju in prepoznavanju kakovosti.