prodajnemu osebju in upoštevate navodlila.

PCT POGOJI V SALONIH ALPOD

Prosimo, da pri vstopu v salon izkažete PCT dokazila Navodila pred vstopom v salon

Floor Experts – strokovnjaki za talne obloge z vsega sveta


Nudimo širok izbor kvalitetnih talnih oblog, ki obsega vse vrste parketov in laminatov, lesene zunanje in notranje stenske obloge, gotovo lakirano pluto, vinil in linolej talne obloge v ploščah ter vse vrste zaključnih letev, profilov, podlog in drugih materialov potrebnih za vgradnjo talnih oblog. Z njimi opremljamo stanovanja, šole, trgovine, bolnišnice, hotele, ladje. Tako obširne in bogate ponudbe ne boste našli nikjer.

V naših centrih talnih oblog v Cerknici, Ljubljani, Mariboru in Murski Soboti vam bomo svetovali pri izbiri ustrezne talne obloge in ostalih potrebnih materialov. Svetovali in pomagali vam bomo glede vrste in načina montaže. Naši mojstri pa bodo poskrbeli za strokovno in kvalitetno vgradnjo.

RELAX. WE HAVE IT.

  • Praznični urnik!

    Spoštovane stranke! V decembru bodo saloni Alpod odprti po prazničnem urniku. Zaradi inventure bo spremenjeno obratovanje tudi v Januarju 2022.
  • Obvestilo strankam

    Na podlagi Odloka o načinu izpolnjevanja pogoja prebolevnosti, cepljenja in testiranja za zajezitev širjenja okužb z virusom SARS-CoV-2, morajo od 15.
  • Ujemanje dekorjev laminata EGGER z elementi pohištva

    Povezujemo, kar sodi skupaj. S skrbno zasnovanim konceptom Interior Match, EGGER ponuja pode in izdelke za pohištvo bodisi v enakih dekorjih ali dekorjih v

IZBERITE PARKET V SAMO 4. KORAKIH

Lahko vam pomagamo najti pravo rešitev